×

Hakkımızda

 Meta Analitik Çözümler, 2017 yılında bu alanda 15 yıldan uzun deneyimimizi sizinle paylaşmak, mevcut teknolojilere yenilikçi yaklaşımlar üreten, kendi iş alanında dünya lideri firmalarla işbirliği yapmak üzere kurulmuştur.  Tecrübe ederek öğrendiğimiz sorunlarınız çözüm bulmayı hedefleyerek farklı teknolojileri sizlere sunmak istiyoruz.

Piston Pompalı Tablet Dissolüsyon Test Cihazı DS 14000

Yüksek verim için dissolusyon testi için mükemmel bir çözümdür. Farmakopeye göre otomatik numune alma, numune alma tüplerinin sadece numune alma anında ortama indirilmesine ve hemen geri çekilmesine izin verir, böylece düzeneğin hiçbir parçası hareket, çalkalama veya titreşime katkıda bulunmaz.

Bu Dissolusyon  test cihazı, %1'e varan doğrulukla 25 ml/dk'ya kadar yüksek akış hızlarına sahip olabilen yüksek basınçlı pistonlu bir pompa ile birlikte gelir. Farklı numune toplama seçenekleri mevcuttur ve tüm tepsiler, tepsinin uygun konumunu alarm ile bulmak için sensöre sahiptir.

Dissolusyon  test cihazı 14000'de ayrıca %100 ilaç çözünmesini kontrol etmek için bir geri kazanım testi özelliği vardır. Daha birçok özelliği ile Labindia'nın tablet çözme sistemi fiyat, kalite ve performans açısından en iyilerden biridir.


-12 + 2 Dissolustion System

-Piston Pump 

-Data Integrity

-21 CFR PART 11 

-Audit Trail

-Electronic Signature

-7 colour high resolution Display with touch screen inter face